image1 image2 image3 image4



1) What kinds of maids are available ?
Ans. Maids are available either 24 hours staying with you or morning till evening (i.e 9.00 a.m. to 7.00 p.m).

2) What kind of work they generally do ?
Ans. All household works viz….cleaning, dusting, sweeping and soaping, cooking, childcare, old persons care takers etc.

3) Are these maids literate ?
Ans. Their education is basic Vth to VIIth standard

4) From where these maids come ?
Ans. They are either locals or come from a nearby village in Maharashtra.

5) Do they have the experience of household work ?
Ans. Yes, they have the experience of doing the work with previous employer excepting few cases. However every house has the different way of working which you may have to get her familiar.

6) Do they take the holidays ?
Ans. Yes, they are entitled for 2 days in a month, that may be decided mutually.

7) What happens if the maid provided to us is not upto the mark or she wants to leave the job and go back?
Ans. We undertakes the responsibility of replacement of maid in such case up to 1Year from the date of joining the 1st maid.

8) What Is the guarantee of the maid provided by the agency ?
Ans. We provide the complete detail of the maid viz…. copy of rationcard photograph and information of her where about.

9) What are the areas where you can provide the maid ?
Ans. We provide the maid services throughout mumbai.

10) How do I proceed to get the maid from your agency?
Ans. You can reach us directly on the phone or contact us through our mail.


Contact Info
an image
Cell:
+918097534942
Email:
maid@maidsmumbai.com/
maidmumbai@gmail.com